Tule mukaan testaamaan ja kehittämään Yrittäjän kehityspolku -verkkosivustoa!

Järjestämme tiistaina 23.11.2021 klo 9.00–11.00 palautetilaisuuden yrittäjille suunnatun uuden Yrittäjän kehityspolku -verkkosivuston kehittämiseksi.

Meillä on rakenteilla maksuton työkalu, jonka avulla yrittäjä pystyy arvioimaan yrittäjyyteen liittyvää osaamistaan, ajankäyttöään ja terveyskuntoaan sekä kehittämään niitä.

Verkkosivusto pitää sisällään yrittäjän osaamista, ajankäyttöä ja terveyskuntoa käsitteleviä itsearviointitehtäviä ja vinkkejä.

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa Yrittäjän kehityspolkuun ja päätä, mitä neljästä teemasta haluat testata. Teemat ovat:

Yrittäjän kehityskeskustelu

Yrittäjän ajanhallinta

Yrittäjän osaamiskartoitus

Yrittäjän terveyskunto

 

Kehittämiseen osallistumisessa on kaksi vaihetta:

1) Testaa ensin itsenäisesti Yrittäjän kehityspolku -verkkosivustoa keskittyen yhteen neljästä teemasta (varaa tälle aikaa noin puoli tuntia) ja

2) Tule keskustelemaan kokemuksistasi palautetilaisuuteen 23.11.2021 klo 9.00–11.00

 

Testaamismahdollisuus ja palautetilaisuus on suunnattu pienyrittäjille, itsensätyöllistäjille sekä muille kiinnostuneille. Palautetilaisuus toteutetaan verkkovälitteisesti Zoom-ohjelmalla ja sitä fasilitoivat Pepe Nummi ja Bettina Kanninen Grape People Oy:stä.

 

Otamme palautetilaisuuteen mukaan 30 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Palautetilaisuuteen osallistuneille yrittäjille maksamme 140 euron testauspalkkion. Emme voi maksaa palkkiota, jos olet osallistunut EntreFox-hankkeen ryhmätoimintaan tai digipilotteihin aikaisemmin.

 

Ilmoittaudu mukaan testaustilaisuuteen täyttämällä tietosi täällä tiistaihin 16.11.2021 mennessä. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ja ohjeet osallistumiseen noin viikkoa ennen testaustilaisuutta.

Yrittäjän kehityskeskustelu on EntreFox – 55+ Entrepreneurs and Working Life -kehittämishankkeen lopputuotos. Hankkeen toteuttavat Turun ammattikorkeakoulu, Työterveyslaitos ja Helsingin yliopisto. Sitä rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

 

Lämpimästi tervetuloa!