Kiitos mielenkiinnostasi testaustilaisuutta kohtaan!

Tilaisuus on täynnä, joten emme vastaanota enempää ilmoittautumisia. Jos sinua kiinnostaa yrittäjän kehityskeskustelun kehittämistyö jatkossa, niin lähetä sähköpostiosoitteesi Sara Lindströmille (sara.lindstrom@ttl.fi) ja hän pitää sinut ajan tasalla.

 

Järjestämme torstaina 22.4.2021 klo 9.00–11.00 testaustilaisuuden yrittäjille suunnatun uuden verkkotyökalun kehittämiseksi.

Tavoitteena on rakentaa maksuton työkalu, jonka avulla yrittäjä pystyy arvioimaan yrittäjyyteen liittyvää osaamistaan, ajankäyttöään ja terveyskuntoaan sekä kehittämään niitä. Työkalu on tällä hetkellä verkkosivusto, joka rakentuu kehityskeskustelun ajatuksen ympärille ja pitää sisällään yrittäjän ajanhallintaa, osaamista ja terveyskuntoa käsitteleviä itsearviointitehtäviä ja vinkkejä.

Testaustilaisuus on suunnattu pienyrittäjille, itsensätyöllistäjille sekä muille kiinnostuneille.

Testaustilaisuus toteutetaan verkkovälitteisesti Zoom-ohjelmalla ja sitä fasilitoi Pepe Nummi Grape People Oy:stä.

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa Yrittäjän kehityskeskusteluun ja päätä, mitä neljästä teemasta haluat testata. Teemat ovat:

 

Yrittäjän kehityskeskustelu

Yrittäjän osaamiskartoitus

Yrittäjän ajanhallinnan arviointi 

Terveyskunnon työkalu

 

Maksamme 30:lle ensimmäiselle ilmoittautuneelle ja tilaisuuteen osallistuvalle yrittäjälle 140 euron testauspalkkion.  Emme voi maksaa palkkiota, jos olet osallistunut EntreFox-hankkeen toimintaan aikaisemmin.

Yrittäjän kehityskeskustelu on EntreFox – 55+ Entrepreneurs and Working Life -kehittämishankkeen lopputuotos. Hankkeen toteuttavat Turun ammattikorkeakoulu, Työterveyslaitos ja Helsingin yliopisto. Sitä rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Lisätietoa hankkeesta: www.entrefox.fi.

Lämpimästi tervetuloa!