Tervetuloa yrittäjän kehityskeskusteluun!

Työstämme EntreFox-hankkeessa +55-vuotiaille yrittäjille kehityskeskustelua, jossa yrittäjä pääsee peilaamaan osaamistaan ja ajanhallintataitojaan sekä pohtimaan hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyviä teemoja. Työ on vielä kesken, ja täydennämme eri teemojen sisältöjä hankkeen aikana.

Otamme enemmän kuin mielellämme vastaan kehitysideoita ja palautetta sisällöistä! Palautteet voi lähettää Työterveyslaitoksen asiantuntijallemme Sara Lindströmille.

Kehityskeskustelun ajatus on lähtenyt liikkeelle hankkeemme aikana käydyistä keskusteluista kohderyhmän yrittäjien kanssa. Keskusteluissa on noussut esiin muun muassa tarvetta pysähtyä pohtimaan oman osaamisen tasoa ja mahdollisia kehityskohteita, kuten myös omaa jaksamista ja hyvinvointia. Näiden keskustelujen ja havaintojen pohjalta olemme lähteneet työstämään Yrittäjän kehityskeskustelua, joka toivottavasti antaa työkaluja, vinkkejä ja ratkaisuja oman osaamisen, ajanhallinnan ja hyvinvoinnin seuraamiseen ja kehittämiseen.

Kehityskeskustelu terminä aiheuttaa paljon erilaisia ajatuksia puolesta ja vastaan – riippuen täysin siitä, millaisia omat kokemukset ovat olleet kehityskeskusteluissa. Toisinaan sen on vuosittainen pakkopulla, toisinaan se on erinomainen työkalua pysähtyä, arvioida, seurata ja systemaattisesti kehittää omaa osaamista ja hyvinvointia. Historiastasi riippumatta toivottavasti rakentamamme työkalu toteuttaa enemmän jälkimmäistä. Vaikka työkalu on suunnattu +55 -vuotiaille yrittäjille, valtaosa sisällöistä soveltuu myös nuoremmille yrittäjille.

Vuoden 2020 aikana julkaisimme ensimmäisen version kehityskeskustelusta, ajanhallinnasta, osaamisesta ja terveyskunnosta. Sisältöjä testataan EntreFoxin ryhmissä niin Yrittäjien valmennus- ja vertaisryhmissä Helsingissä kuin Hyvinvoinnin workshopeissa Turussa. Lisäksi tulemme vuoden 2021 aikana testaamaan kokonaisuutta sidosryhmien ja kohderyhmien edustajien kanssa. Näiden lisäksi kuka tahansa yrittäjä voi hakea työkalustamme tietoa ajanhallinnan, osaamiskartoituksen ja terveyskunnon teemoista ja pysähtyä tekemään itsenäisesti kehityskeskustelun. Lämpimästi tervetuloa!