Tervetuloa yrittäjän kehityskeskusteluun!

Työstämme EntreFox-hankkeessa +55-vuotiaille yrittäjille kehityskeskustelua, joka antaa työkaluja, vinkkejä ja ratkaisuja oman osaamisen, ajanhallinnan ja hyvinvoinnin seuraamiseen ja kehittämiseen. Kehityskeskustelun ajatus on lähtenyt liikkeelle hankkeemme aikana käydyistä keskusteluista kohderyhmän yrittäjien kanssa. Keskusteluissa on noussut esiin muun muassa tarvetta pysähtyä pohtimaan oman osaamisen tasoa ja mahdollisia kehityskohteita, kuten myös omaa jaksamista ja hyvinvointia.

Kehityskeskustelu terminä aiheuttaa paljon erilaisia ajatuksia puolesta ja vastaan – riippuen täysin siitä, millaisia omat kokemukset ovat olleet kehityskeskusteluissa.

Toisinaan sen on vuosittainen pakkopulla, toisinaan se on erinomainen työkalua pysähtyä, arvioida, seurata ja systemaattisesti kehittää omaa osaamista ja hyvinvointia. Historiastasi riippumatta toivottavasti rakentamamme työkalu toteuttaa enemmän jälkimmäistä. Vaikka työkalu on suunnattu +55 -vuotiaille yrittäjille, valtaosa sisällöistä soveltuu myös nuoremmille yrittäjille.

Työ on vielä kesken, ja täydennämme eri teemojen sisältöjä hankkeen aikana. Otamme enemmän kuin mielellämme vastaan kehitysideoita ja palautetta sisällöistä! Palautteet voi lähettää Työterveyslaitoksen asiantuntijallemme Sara Lindströmille.

Lämpimästi tervetuloa!