EntreFox

EntreFox tukee yli 55-vuotiaiden yrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden uraa sekä hyvinvointia. Huima elämänkokemus, sekä laajat sosiaaliset verkostot antavat yksilölliset voimavarat ja huomattavan kilpailuedun yritysmaailmassa.

Tarjoamme sinulle digitalisaatiota, yritysosaamista ja uusia verkostoja parantaaksemme yrityksesi kilpailukykyä. Tarjoamme myös yksilöityjä keinoja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin taataksemme parhaan mahdollisen tuloksen. Tarjoamamme palveluiden avulla löydämme juuri sinulle parhaat keinot saavuttaa tavoitteesi!

Hankkeemme kohdistuu erityisesti Varsinais-Suomeen ja Uudellemaalle, mutta pidemmällä aikavälillä vaikutukset tulevat näkymään koko maassa. Tuemme elinikäistä oppimista ja panostamme myös laajaan kansainväliseen yhteistyöhön taataksemme parhaat mahdolliset lopputulokset.

Hanke aloitti toimintansa huhtikuussa 2019 ja jatkuu kesäkuuhun 2022. Toteuttajina ovat Turun ammattikorkeakoulu, Työterveyslaitos ja Helsingin yliopisto. Hankkeen rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.